Lions Prisen

Lions Prisen (500000 - 600000 kr.) - en pris som Lions Danmark hvert år uddeler til humanitære formål.
Prisen uddeles af Lions Danmarks protektor HKH Prinsegemalen.

Prisen i 2008
blev givet til vanskeligt stillede børn på  "Ehlershjemmet i Haderslev" og til "Børne Huset Siv" i Farum.
Prisen i 2009 blev givet til Børne-og ungdomshuset i Nuuk, til STH Servicehunde og til handicappede og til Dallund slot på Fyn (giver ophold til kræftramte).
Prisen i 2010 blev givet til "familier med kræftramte børn" til opbygning af en hytte ved Tange sø, samt til "Hjerneskadeforeningen", som anvender donationen til et års sejlads med hjerneskadede i danske farvande med 3 forskellige skibe med udgangspunkt i Københavns havn.
Prisen i 2011 er givet til Hammel Neurocenter.
Prisen i 2012 på ½ mil. kroner er delt mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på

Aalborg Universitet til indkøb af smerteudstyr til måling af slidgigts indvirkning på
smertesystemets tilstand og Julemærkefondens 4 julemærke-hjem modtog den anden halvdel
Prisen 2013 blev givet til Vejle Diabetes Blodbank til et projekt, hvis formål er at bekæmpe alvorlige sygdomme, herunder blindhed, som følge af diabetes. Prisen var på kr. 600.000 og det var 25. gang, at den blev uddelt.
Prisen 2014 blev givet til Dansk Blindesamfund til etablering af "træningsbane for nyblinde" og til Foreningen Hjertebarnet til en bog "hjemmetræning for hjerneskadede".
Prisen 2015 blev givet til Projektet "Alle har en stemme - sang som inklusion af udsatte børn og unge". Målgruppen er børn og unge med diagnosen ADHD eller Autisme Spektrum Forstyrrelse, herunder Aspergers Syndrom.

Ønsker du at vide mere om os - medlemskab eller lignende - så kontakt et bestyrelses-medlem(se bestyrelsens informationsside) eller send en mail til hvidovre@lions.dk

Vi Hjælper - hvor der er behov - finder du Lions