Det støtter vi også

"Danske Lions Klubbers Katastrofehjælp" har gennem årene bl.a. støttet flg. projekter.

Internationalt
½ million kroner til ofrene i jordskælvet i Tyrkiet.
½ million kroner til ofrene for oversvømmelserne i Thailand.
1/2 million kroner til Læger uden Grænsers program for underernæring i flygtninge-lejrene i Dadaab området.
250.000,00 kr. til Lions Australien's katastrofefond, "Australian Lions Foundation - Lions Flood Appel".
De katastrofale oversvømmelser der har ramt de østlige stater af Australien og sendt mange tusinde mennesker ud af deres hjem, har medført et stort behov for hjælp.
Læs mere på "Danske Lions Klubbers Katastrofehjælp"mråderne.

SightFirst (kampen mod blindhed) i den tredje verden. Dette projekt har Lions klubberne i Danmark indsamlet 1.779.000 kr. på 3 år. For dette beløb er 44300 personer blevet hjulpet.
Legeledes støtter vi et opbygnings projekt af et hospital i Masanga. Støtten hertil gives via "Læger uden grænser" eller gennem Lions klubber i de pågældende områder.

Lions Hvidovre har i mange år støttet et projekt (støtte til undervisning af børn)
i Indien nærmere betegnet i Lakhsmi Ashram.

Nationalt
I mange år har vi ydet direkte støtte til Julemærkehjemmet i Slagelse og
Lions Kollegiet - et aktivitets- og rehabilitetscenter for yngre fysisk handicappede herunder senhjerneskadede mellem 18 - 45 år.

Ønsker du at vide mere om os - medlemskab eller lignende - så kontakt et bestyrelses-medlem(se bestyrelsens informationsside) eller send en mail til hvidovre@lions.dk
 Vi Hjælper - hvor der er behov - finder du Lions