Lions HvidovreKlubbenDet støtter viÅrets klubLions historie Lions 100 år50 års jubilæum 2013Arkiv
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Klik her for besøge Nextwave
At blive set
       
Trafikveste til kommunens børneinstitutioner.

Fredag d. 9. marts 2012 blev børnene i 29 af Hvidovre kommunes børneinstitutioner iklædt trafikveste doneret af Lions Hvidovre. 7 vuggestuer og børnehaver var inviteret til at møde op på Rådhuset, hvor børnene og deres ledere blev iklædt trafikveste. De andre 22 institutioner fik overrakt vestene af "de friske" medlemmer fra Lions Hvidovre. De fremmødte børn blev beværtet af kommunens dagtilbudsafdeling med lidt sundt mundgodt.
Den lokale presse Hvidovre Avis, Hvidovre Nærradio samt socialudvalgsformand Helle Adelborg var mødt op på denne kolde martsdag.                                                        
Trafikvestene er påtrykt institutionens navn og telefonnummer samt Lions logo

Som Lene Petersen Langhorn fra Lions Hvidovre udtrykker - alle ved jo at det er en kendt sag, at børn og voksne, som bærer veste med refleks er synlige på meget lang afstand -. Derfor er det vigtigt, at gøre de små børn mere synlige og sikre i trafikken. Der blev udleveret 1400 trafikveste.
Medlemmerne i Lions Hvidovre var enige om, at denne donation blev givet til et godt formål - nemlig at sikre "de små" i trafikken.

Ønsker du at vide mere om os - medlemskab eller lignende - så kontakt et bestyrelsesmedlem (se bestyrelsens informationsside) eller send en mail til hvidovre@lions.dk

Vi hjælper - hvor der er behov - finder du Lions
 
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark