At blive set

Trafikveste til kommunens børneinstitutioner.

Fredag d. 9. marts 2012 blev børnene i 29 af Hvidovre kommunes børneinstitutioner iklædt trafikveste doneret af Lions Hvidovre. 7 vuggestuer og børnehaver var inviteret til at møde op på Rådhuset, hvor børnene og deres ledere blev iklædt trafikveste. De andre 22 institutioner fik overrakt vestene af "de friske" medlemmer fra Lions Hvidovre. De fremmødte børn blev beværtet af kommunens dagtilbudsafdeling med lidt sundt mundgodt.
Den lokale presse Hvidovre Avis, Hvidovre Nærradio samt socialudvalgsformand Helle Adelborg var mødt op på denne kolde martsdag.
Trafikvestene er påtrykt institutionens navn og telefonnummer samt Lions logo

Som Lene Petersen Langhorn fra Lions Hvidovre udtrykker - alle ved jo at det er en kendt sag, at børn og voksne, som bærer veste med refleks er synlige på meget lang afstand -. Derfor er det vigtigt, at gøre de små børn mere synlige og sikre i trafikken. Der blev udleveret 1400 trafikveste.
Medlemmerne i Lions Hvidovre var enige om, at denne donation blev givet til et godt formål - nemlig at sikre "de små" i trafikken.