Stolte Lions

Årets Lionsklub i Lionsåret 2013-2014.

Motivering for, at det blev Lions Hvidovre
Klubben er velfungerende og opnår fine resultater målt på flere parametre.
Klubben deltager aktivt i zonens arrangementer, og der er en positivt opbakning til zonearbejdet.
Klubben forholder sig kritisk men konstruktivt til arbejdet i zonen og på Distriktsplan. Klubben arbejder meget målbevidst med sine aktiviteter og er en aktiv medspiller med kommunen i flere sammenhænge.
Klubben arbejder stille i dagligdagen og meget målbevidst, men opnår store og bemærkelsesværdige resultater til gavn for lokalområdet i særdeleshed og Lions Danmark i almindelighed.
Dette virke påkalder sig den allerstørste respekt.

Klubtrivsel
Klubben gennemfører bl.a. arrangementer for medlemmerne ud ad kommunen og søger også at tiltrække foredragsholdere til klubarrangementer.
Invitationer til naboklubben til deltagelse i sådanne arrangementer hører også med til en beskrivelse af klublivet.

Klubben og lokalområdet
Klubben får ofte en fin omtale af dens aktiviteter i lokal avis og i lokal radio.
Klubben bliver eksponeret på en meget fin måde.

Jørgen Nygaard modtager beviset af distriktsguvernør John Jagd

Ønsker du at vide mere om os - medlemskab eller lignende - så kontakt et bestyrelsesmedlem (se under klubben) eller send en mail til hvidovre@lions.dk

Vi Hjælper - hvor der er behov - finder du Lions