Bestyrelsen   Udvalg   Medlemmer   Vi savner dig   0 % i administration   Årets aktiviteter

Klubben mødes:
Lille Friheden (selskabslokaler)
Lille Friheden 1
2650 Hvidovre
Klubben mødes: 3. tirsdag kl. 18.30
Klubbens E-mail: hvidovre@lions.dk
(se mødestedet på kort)

Lions Hvidovre blev chartret d. 26. oktober 1963, så vi har passeret de første 50 år.
Klubben er en Lions klub, hvor begge køn er repræsenteret, hvilket vi er stolte af.

Ved klubbens årlige generalforsamling vælges klubformand (præsident) og bestyrelse for det kommende Lionsår, som går fra 1. juli til 30. juni.

Klubbens bestyrelse mødes en gang om måneden, privat og uformelt, og bestyrelsens forslag og dispositioner godkendes på klubmøderne.

Ønsker du at vide mere om os - medlemskab eller lignende - så kontakt et bestyrelsesmedlem (se under klubben) eller send en mail til hvidovre@lions.

Vi Hjælper - hvor der er behov - finder du Lions