Lions historie

Lions Clubs International blev grundlagt i 1917 af Melvin Jones, Chicago, USA.

Lions kom til Danmark i 1950. I dag er der over 300 klubber, heraf 5 klubber på Færøerne og 5 klubber på Grønland med over 7.200 medlemmer.

Et af Lions formål er at opfordre personer til gennem deres medlemskab at tjene samfundet uden personlig økonomisk vinding, at fremme effektivitet og en høj etisk standard i handel, industri, i faglig sammenhæng, samt i offentlig og privat virksomhed.

Lions International blev grundlagt 1917 af Melvin Jones, Chicago, USA.
Vil du vide mere så kan vi henvise til vor Lions Danmarks hjemmeside:
www.lions.dk

Hensigten med organisationen er at skabe og medvirke til fællesskab og forståelse for medmenneskelige behov blandt alle folkeslag ved at tilbyde sig med engagement i samfundet og til international forståelse.

Lions Hjælper - hvor der er behov - finder du Lions