Lions Prisen   Det støtter vi også   I-Cane blindestok

Det støtter vi

For de ældre
Lions Hvidovre giver hvert forår beboerne på plejehjemmene Krogstenshave, Svendebjerghave, Strandmarkshave, Søvangsgaarden og Dybenskærhave en positiv oplevelse i deres hverdag.

Keld og Hilda Heick har siden 1989 underholdt beboerne på plejehjemmene
Den eftermiddags underholdning som dette par giver plejehjemmenes beboere er en eftermiddag, som der ses frem til med store forventninger år efter år.

Hvidovre Boldklub
HBK er en fodboldklub for aktive drenge og piger med ADHD.
Klubben har fokus på, at selvom vi alle er vidt forskellige af natur, så skal vi respektere hinanden, og der skal være plads til os alle.

Beredskabsforbundets "Projekt Østbørn" som er en sommerlejr - kaldet Mælkebøttelejren i Ishøj. 30 børn fra Polen får nogle gode oplevelser i deres ferie i Danmark.

Sammen med Lions klubber i Danmark støtter vi bl.a.
Danmarks første Børnehospice i Hellerup med midler til indretningen af værelserne

Handicaplejren i Osted. Lejren giver de unge fysisk handicappede, som måske af sociale eller andre årsager har behov herfor, en oplevelse sammen med ligestillede.

Syriske flygtningebørn i Libanon. Donationen går først og fremmest til vintertøj derefter til opvarmning af klasseværelser og daginstitutioner hvor de syriske børn får undervisning og møder hinanden.

Katastrofen i Nepal. Donationen gives til rent drikkevand, madrationer, telte, tæpper og sanitet

Lions Prisen
har vi tidligere støttet.
Prisen uddeles hvert år i juni måned af Lions Danmarks protektor HKH Prinsegemalen.
Prisen uddeles som støtte til enkeltpersoner, institutioner og lignende for derved at bidrage til fremme forsknings- og/eller udviklingsarbejde af medicinsk, kulturel eller social art på nationalt plan til fremme af levevilkårene for borgere i Rigsfællesskabet