50 års dagen   Billeder fra receptionen   Billeder fra gallafesten

50 års jubilæum d. 26. oktober 2013

I slutningen af 50erne var der nogle unge mennesker i Hvidovre, som mente at der skulle skabes lidt liv i byen.
Det første initiativ gruppen gik i gang med var at indsamle penge til opførelse af et friluftsbad i samarbejde med kommunen.
I 1963 foreslog Nøhr Møller (Hvidovre Avis), at der skulle etableres en Lions klub. Lions  Hvidovre blev chartret d. 26. oktober 1963. Medlemstallet var 19 medlemmer - i 1981 var der 29 aktive medlemmer - sikken tider.
Der er i Lions Hvidovre i dag kun Wagn Raabjerg Svendsen tilbage, som var med til at stifte klubben.
Klubbens aktiviteter (for at skaffe penge) har bl.a. gennem tiderne været loppemarkeder på Sønderkærskolen/parkeringskælderen under Råhuset og på isstadion - udsættelse af ørreder i Rebæk Sø - gøgl ved Rådhuset med professor Tribini - isbaneløb på isstadion - bankospil med "Banko Karl" (er den eneste aktivitet tilbage fra dengang).

De indsamlede penge blev i begyndelsen brugt til sommerturer for ældre medborgere i kommunen - bespise de ældre på Risbjerggård til jul. Den største donation klubben har givet, blev givet til Hvidovre Hospitals brandsårsafdeling til "fabrikation" af kunstig hud. beløbet var på 90.000 kr.

Ønsker du at vide mere om os - medlemskab eller lignende - så kontakt et bestyrelsesmedlem (se under klubben) eller send en mail til hvidovre@lions.dk

Vi Hjælper - hvor der er behov - finder du Lions