Lions HvidovreKlubbenDet støtter viÅrets klubLions historie Lions 100 år50 års jubilæum 2013Arkiv
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Klik her for besøge Nextwave
Stolte LIONS 

med hædersbeviset som årets Lions klub fra distriktsmødet.


 
 

Fra venstre
Jørgen Nygaard,
Karl-Erik Eilsø,
præsidenten Lene Petersen Langhorn,
Bjarne Gorm Lintrup,
Vivian Kjær Lintrup.


Hvidovre - årets Lionsklub 2013 - 2014

På Lions distriktsmøde 2014 i Næstved modtog Hvidovre Lions Club den fornemme hæder at blive kåret som "Årets Lionsklub 2013-2014".

I motiveringen hedder det bl.a.: "Klubben er velfungerende og opnår fine resultater. Der arbejdes meget målbevidst med aktiviteterne og klubben er en aktiv medspiller med kommunen i flere sammenhænge. Der opnås bemærkelsesværdige resultater til gavn for lokalområdet i særdeleshed og for Lions Danmark i almindelighed, hvilket påkalder den allerstørste respekt".
I den hædrende omtale fremhæves en række arrangementer, bl.a. det årlige store bankospil med byens handlende, underholdning på alle plejehjemmene, to store motionsløbsarrangementer, julehjælp, nytårskoncerten, første kvindelige præsident samt ikke mindst de fornemme donationer til en række af kommunens foreninger og institutioner omkring clubbens 50 års jubilæum i efteråret.
Publiceret: 13. Maj 2014 Foto: Hvidovre Avis

Ønsker du at vide mere om os - medlemskab eller lignende - så kontakt et bestyrelsesmedlem (se bestyrelsens informationsside) eller send en mail til hvidovre@lions.dk
Vi hjælper - hvor der er behov - finder du Lions

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark