Hjem - Lions Hvidovre

Menu

Foredrag med tidligere PET-chef

Tidligere PET-chef Frank Jensen kommer til Hvidovre 25 maj og holder foredrag om spionage i Danmark, hvor han vil fortælle, hvordan og hvorfor vi er truet af fremmede magters spioner.

Frank Jensen vil giver et indblik i, hvordan spionagen foregår, og hvordan de fjendtlige efterretningstjenester opererer i Danmark. Han fortæller hvem og hvad der er målene for spionagen, samt hvem der bliver spioner for fremmede magter, og hvordan de bliver det.

Rusland og Kina fylder meget i spionagetruslen, hvor særligt Ruslands aggressive udenrigspolitik og invasionen i Ukraine betyder nye spionagetrusler. Der er i den forbindelse opstået nye spionagemål, der skal hjælpe Rusland med at nedkæmpe Ukraine. Hvad er det for mål? Og hvordan kommer Danmark ind i billedet i denne sammenhæng? Hvordan opdager PET de fjendtlige spioner, og hvordan modarbejder de dem. Frank Jensen giver et anderledes indblik i situationen i Ukraine, når han inddrager arbejdsgangen hos Danmarks hemmeligste tjeneste i sin fortælling.

Med dette foredrag får I...
- indblik i hvorfor Danmark trues af spioner og hvordan truslerne kommer til udtryk
- mulighed for at komme bagom og høre hvordan PET arbejder for at bekæmpe spionage
- et sjældent indblik i arbejdsgangen hos Danmarks hemmelige tjenest.

Torsdag 25/5-2023 kl. 19:00-21:00
i Selskabslokalet Lille Friheden 1, 2650 Hvidovre (via Strandmarksvej)
Billetpris kr. 75,-
Køb billet via billetfix:
https://billetfix.dk/da/e/spionage-i-danmark-foredrag-af-tidligere-pet-chef-frank-jensen/

Følg Lions